Perniagaan Kami


" Menjalankan perniagaan emas keluaran Public Gold seperti jongkong emas, dinar emas, barang kemas dan lain-lain berkaitan emas"

"Memberikan khidmat nasihat berkaitan pelaburan emas"

"Membantu usahawan- usahawan baru untuk menjadi peniaga emas yang bijak"


Monday, March 21, 2011

Pasaran Emas

Salam pembaca semua,

Lama betul tak update blog, sibuk sikit tak sempat nak update tambahan pula jarang dapat log in. Dua tiga bulan ni menarik sedikit, sebab harga emas ada yang naik ada yang turun. Melayan kerenah pelanggan yang banyak cerita dan berkongsi pengalaman tentang emas. Biasalah bila harga naik kata mahal bila harga turun kata murah walaupun hakikatnya harga yang turun itu adalah harga 2 bulan sebelumnya. Jadi cam ne??? so tak perlulah gelabah apabila emas turun atau naik. Tentukan rancangan kewangan anda. Dan follow rancangan anda kewangan anda. Kan mudah!

Hakikatnya sebenarnya siapa yang untung?? Pembeli atau peniaga. Dua - dua untung! tapi yang paling untung.. peniaga laa.. ada jualan pon untung tak de jualan pon tak rugi. Jadi sekiranya peniaga emas tak de sales.. tu maknanya dia tidak hebahkan dia tu peniaga emas.

Jadi jom kita join goldtrees. Jadi peniaga, di goldtrees anda akan di bimbing dengan ikhlas. Tiada paksaan ataupun ajaran sesat. Konsep perkongsian banyak di gunakan di sini. Kongsi keuntungan, kongsi sales, kongsi pengalaman dan kongsi kesusahan. Ada rakan niaga di bawah goldtrees mempraktikkan pengalaman dalam forex untuk sama-sama menjayakan dan memberikan pulangan yang lebih.

Mudah saja nak jadi rakan niaga goldtrees, apa yang perlu anda lakukan adalah membeli emas bernilai RM20k dengan goldtrees secara automatik anda telahpun menjadi dealer emas dan jangan lupa untuk hubungi wakil goldtrees. Tunjuk ajar akan di berikan serta panduan menganalisa pasaran harga emas.

Seronokkan... jom takkan nak tunggu harga emas melambung tinggi baru nak join...

Sebelum penutup jom layan cam na test ketulenan emas dan berat emas. Emas public gold ini!!
Akhirkata "WE THINK WHAT WE BELIEVED!!!"

1 comment:

  1. bang, yg 24 gold tu ape?
    n, part mane yg tunjuk ketulenan emas 999.9?
    -naqiuddin

    ReplyDelete